On-off-ventiler og fittings

Rør og slanger

Rør er en vital del i de opbygninger, vi designer til vores kunder. Derfor ved vi også, hvor vigtig kvaliteten af instrumentrørene er. Vi samarbejder derfor kun med de bedste.

Vi har selvfølgelig både instrumentrør og nylonrør, som typisk er diverse trykluftslanger til mere almindelig anvendelse, men også højtryksinstrumentrør som går op til 4.000 bar. Instrumentrørene er sømløse og selvfølgelig rustfrie. Fælles for de sømløse instrumentrør er, at de har en meget fin dimensional tolerance, der gør dem meget nemme at montere, samtidig med at de minimerer lækager.

 

Bredt udvalg af polymerhydraulikslanger til ekstremt højt arbejdstryk. Alle hydraulikslanger har en hurtig reaktionstid i hydrauliske systemer i kraft af den volumetriske ekspansion, mens det bløde indre sørger for minimalt trykfald. Hydraulikslangerne går op til 3.000 bar

Har du trykluftsystemer, der kræver nye slanger, så har vi også et stort lager af fluorpolymer FEP-slanger der er modstandsdygtige i aggressive miljøer og samtidig også egnet til anvendelse i fødevareindustrien – leveres både med og uden certifikat.

Instrumentrør

Specifikationer

Udvendig diameter 3 - 50 mm
Materiale AISI316/SS316
Længde 6 m

Højtryks-instrumentrør

Specifikationer

Tryk op til 4.000 bar
Tilslutning fra 9/16" L/P til 1" H/P
Materiale SS316

Hydraulikslanger

Specifikationer

Arbejdstryk op til 3.000 bar
Temperatur fra -40 °C til 100 °C

Trykluftslanger

Specifikationer

Udvendig dia. 3 - 14 mm
Materiale PA, PU, PTFE, PUN
Længde Rulle på 25, 50 eller 100 meter

Købsoptioner

Hurtig levering

Stort lager – korrekt valg