Produkter – komponenter

Fire Safety Block Valve

Denne specialudviklede blokventil sikrer, at der ikke opstår lækager før den første shut-off-ventil på en olie- og gasplatform.

Det er dyrt at lukke brønden ned, hvilket kan være uundgåeligt, hvis der opstår en lækage på et traditionelt fire safety-ventil-setup.

Derfor har vi udviklet en blokventilløsning, som sikrer, at der ikke opstår lækage forud for første shut-off-ventil. Du går samtidig fra otte potentielle lækagepunkter til bare et enkelt. Det sparer dig både tid og penge.

På eksisterende FSV-løsninger (brandsikkerhedsventil) findes der adskillige risici for lækage inden den første afstandsventil opstrøms SSSV. Med vores FSV-blokventil er det muligt at fjerne lækage før den første afstandsventil opstrøms.

Ved reparation af lækager eller forebyggende vedligeholdelse er det nødvendigt at opretholde to barrierer mod proces SSSV. For at opretholde to barrierer kan det være nødvendigt lukke brønden ned, hvilket er forbundet med høje udgifter.

Vores Fire Safety Block Valve eliminerer begge lækager og giver to let anvendelige barrierer mod proces.

Fire Safety Block-ventilløsningen ikke kun minimerer risikoen for lækager, der kan også opnås meget plads omkring Fire Safety-installationen. Den er samtidig meget nem at håndtere med sine blot 4 kg og tager ganske kort tid at installere.

Specifikationer

Fire Safety Block Valve

Afspærring Dobbelt
Standardmateriale SS316
Materiale (mulighed) Eksotiske
Vægt 4 kg
Mål 122 x 14 cm

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke