On-off-ventiler og fittings

Nåleventiler

Nåleventiler, der også kan håndtere højt tryk på op mod 5.000 bar og ved temperaturer fra - 252°C til 649°C. Nåleventiler, måleventiler og præcisionsventiler kan alle fås i et bredt udvalg af størrelser, varianter (blandt andet 2- og 3-vejs samt vinkel) og selvfølgelig tilslutninger fra ¼” til 1”.

De nåleventiler, vi sælger og arbejder med, er designet til at give præcision og stabilitet i flowet, specielt ved analyse og instrumentering.

Når vi beskæftiger os med nåleventiler, hvor der arbejdes i højt tryk (5.000 bar), er spindlen designet i 2 dele, så den nederste del ikke roterer. Nåleventilerne kan selvfølgelig leveres med en forlænget spindel.

Nåleventiler til højt tryk kan også leveres med aktuator NC, NO og DA.

 

Vi sælger og anvender primært nåleventiler fra Parker, BuTech og Fitok. Her kan vi stå inde for kvalitet og performance. Men vi har erfaring med en lang række brands på markedet, og vi kan derfor også levere nåleventiler fra andre fabrikanter.

Fælles for alle nåleventiler, måleventiler og præcisionsventiler er, at de kan leveres med forskellige typer håndtag og en lang række metaller samt med en række af internationale godkendelser.

Specifikationer

Nåleventiler

Tryk op til 5.000 bar
Temperatur - 252 °C til 649 °C
Metaller SS316, Hastelloy, Inconel, Duplex, 6MO, Superduplex, Titanium og monel
Varianter lige, 2-vejs, 3-vejs,
Tilslutning ¼” - 1"
Brands Parker, Fitok, BuTech, Autoclave
Godkendelser ?

Høj præcision

Korrekt valg – hurtig levering