Produkter – komponenter

Pneumatik-fittings

Gennem mere end 3 årtier har vi leveret pneumatik- og luftfittings i form af push-in, push-on, skærerings-fittings, gevind/svejsefittings og lignende til såvel lavt som højt tryk til en bred vifte af primært industrikunder.

Med et stort kendskab til de mange tilgængelige brands på markedet og deres anvendelighed er vi i stand til at rådgive på tværs af de mange brands, alt efter hvilket behov du har i din produktion. Vores teknikere har mange års erfaring og kan rådgive til det rigtige valg på baggrund af applikation, specifikation og budget.

 

Vi er leveringssikre inden for luft-fittings, pneumatik-fittings, push-in, push-on, skærerings-fittings og lignende i en lang række materialer alt lige fra forniklet messing til tekniske polymer og forskellige rustfrie materialer. Du får samtidig en erfaren rådgivning i korrekt valg med afsæt i dit produktionsbehov, din applikation og økonomiske ramme.

Vi bruger ikke udelukkende ét brand eller én producent og har derfor også erfaring med en lang række af de pneumatik- og luft-fittings, der er tilgængelige på markedet og ved, hvor de har deres styrker og svagheder set i lyset af det individuelle behov. Du får derfor den bedste rådgivning til en driftssikker produktion.

Specifikationer

Pneumatik- og luftfittings

Typer Push-in, push-on, skærerings-fittings, gevind-fittings, svejse-fittings, luft-fittings, cone-fittings m.fl.
Materialer Messing, forniklet messing, kemisk forniklet messing, teknisk polymer, rustfrie metaller.
Tryk lavt og højt tryk

Købsoptioner

Rådgivning og leveringssikkerhed

Stort lager – hurtig levering