Produkter – komponenter

Klemringsfittings

Denne type klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings er ideel til petrokemisk industri, instrumenteringsproces, kontrolsystemer, analyseudstyr og udstyr til håndtering af kemikalier og lignende. De fås i en lang række eksotiske materialer, men leveres som standard i SS316 rustfrit stål.

I designet af denne type klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings er der taget højde for, at rør ikke udsættes for stress under montage, og at den mekaniske helhed er intakt. Med specielt design og speciel konstruktion garanteres ligeledes en bedre strømning i forbindelser med bøjninger. Denne konstruktion gør, at den mekaniske helhed er intakt.

Yderligere er klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings konstrueret med radiusforbindelse til bøjninger, hvilket resulterer i en langt mere jævn gennemstrømning.

Med en lang historie inden for olie- og gasindustrien og den petrokemiske industri har vi den fornødne erfaring i at arbejde med førsteklasses klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings. Vi beskæftiger os derfor kun med klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings, hvor vi kan stå inde for driftssikkerheden, funktionaliteten og installationssikkerheden. Vi foretrækker at sælge og arbejde med Serie 6 fra Fitok, Swagelok og Parker A-Lok serien. Vi har solid erfaring med at arbejde med disse klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings og er dermed din sikre vej til både korrekt valg af fittings, men også sikker og lækagefri drift.

Alle klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings fås selvfølgelig i et bredt sortiment af størrelser og varianter.

Specifikationer

Klemringsfittings og dobbeltklemringsfittings

Størrelse 3 - 25 mm / 1/16 - 2"
Gevind NPT - BSPP - BSPT
Materialer SS316, Duplex, Super Duplex, SMO254, 6MO, messing
Brands Parker A-Lok, Fitok

Købsoptioner

Professionel rådgivning

Korrekt valg – høj driftssikkerhed