Health, Safety, Environment og Quality

Kvalitet er en sport for os – og vi vil vinde hver gang!

Vi arbejder hårdt for, at arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og kvalitet er i top, og det er en selvfølge, at vi tænker os om, før vi handler.

Det tætte samarbejde med vores kunder bidrager til vores høje engagement for kvalitet, og for os er et godt arbejdsmiljø, høj sikkerhed på jobbet og vores fokus på miljøet med til, at vi kan sikre dig en høj kvalitet på vores produkter, service og processer.

Vores konstante fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og kvalitet er ikke alene velintegreret og en standard for os alle. Allerede ved ansættelse af nye kollegaer screener vi for kandidater, der vil være med til at styre os i den rigtige retning. For os er kvalitet en sport - og vi vil vinde hver gang!

Vi er derfor certificeret inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet. For at sikre at vi lever op til vores høje standarder, arbejder vi kontinuerligt og proaktivt for at styrke og udbygge vores ledelsessystem, som er certificeret i henhold til følgende ISO-standarder.

Download ISO 9001:2015 certifikat
Download ISO 14001:2015 certifikat
Download ISO 45001:2018 certifikat

Find medarbejder

Lone Hedegaard Jensen

T: +45 7913 0003

M: +45 2965 9988

E: lhj@hytor.com

Bliv ringet op
Find medarbejder

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.