d. MMMM yyyy
 
1111111 Category Catalog 301

Redning

Det rigtige frigørelses- og stabiliseringsværktøj kan redde liv. Ved ulykker hvor personer er fastklemte, er det afgørende at have det helt korrekte værktøj til både frigørelse af personer og stabilisering af køretøjer eller bygninger.

Hos HYTOR har vi komplet program af kvalitetsværktøj til frigørelse og stabilisering. Hvad enten det er stationært udstyr eller batteridrevet værktøj til frigørelse, så har HYTOR et af markedets førende brands (WEBER-RESCUE) med innovativ teknologi.

Klippere, spredere, kombiværktøj m.m. fra WEBER-RESCUE

Klippere, spredere, kombi værktøj, RAM, løftepuder (pneumatiske) og stabilisering fra WEBER-RESCUE er et af markedets bedste og er innovative på sit felt. Med udskiftelige sliddele, batteri med høj ydeevne, modhager på spredespids og en innovativ switch, der gør betjening nemmere end før set samt en lang række andre features producerer WEBER-RESCUE frigørelsesværktøj med unikke features som ikke ses på markedet i dag.

Hos HYTOR har vi mere end 30 års erfaring med hydraulik og har i årtier været foretrukket leverandør af hydraulisk spænde, vride, strække og løfte værktøj til blandt andet olie og gas samt vindmølle industrien – industrier der begge stille meget store krav til kvalitet, præcision, holdbarhed og service.

 Kontaktperson

Bent Madsen

Bent Madsen

Vind

+45 2492 1982
+45 7913 0042
bm@hytor.com

Per Østergaard

Per Østergaard

Vind

+45 2121 3373
+45 7913 0041
po@hytor.com