d. MMMM yyyy
 

Beredskab Øst tog turen til Bosaltsee i Tyskland, for at blive helt skarpe på frigørelsesteknik og deltage i vidensdeling blandt andre europæiske kollegaer.

HYTOR er for 10. år i streg blevet tildelt AAA kreditværdighed for særlig solid økonomi af Bisnodes kreditvurderingsystem. 

Vi udstiller i disse dage ved Danske Bredskabers Årsmøde i Odense Congress Center - Kig forbi og prøv det nye akku værktøj til frigørelse ved ulykker

Vi søger en selvstændig, initiativrig og robust eleve/trainee.

Til april tager 112materiel.dk på tourné 3 steder i Danmark. HYTOR er med når den store demo truck spækket med alt udstyr indenfor materiel og alarmering til de danske beredskaber.

 

Kom og afprøv det helt nye batteridrevet frigørelsesværktøj fra WEBER-RESCUE når HYTOR udstiller på materieldage med 112materiel.dk den 13. og 14. april 2016

Kom og se det markedsførende frigørelsesværktøj og se nærmere på den nyt E-Force generation 2 batteridrevne værktøj.

HYTOR udvider med et nyt forretningssegment inden for hydraulisk frigørelsesværktøj. Med stor viden og mange års erfaring med hydraulisk special værktøj er det en naturlig udvikling for HYTOR, at udvide produktpaletten inden for et allerede kendt felt.

Ole Hansen tiltrådt som Teknisk Konsulent for industri segmentet.