d. MMMM yyyy
 
1111111 Category Catalog 0

Power pack - Hydraulic Power Unit (HPU)

HYTORs Hydraulic Power Unit (HPU), designes og konstrueres præcist efter den enkelte kundes krav og behov. Vi tilbyder også optimeringsforslag ved design og udvikling af Hydraulic Power Unit (HPU).

HYTORs Hydraulic Power Unit (HPU) bygges både som selvstændig enhed og i kombination med et WHCP, af anerkendte og godkendte komponenter.

Kontakt HYTOR for en snak om hvordan vi kan designe og konstruere en Hydraulic Power Unit (HPU) til dig.Count: 2
  • Specifikationer
  • Godkendelser
  • Send e-mail

Specifikationer

  • Egen tank – designet til 150 % af samlet aktuator og akkumulator volume
  • Pressostat/tryk switch for indikering af ”pressure high”
  • Tank level indikator for ”low level”
  • Levelglas
  • Tryktransmitter på nitrogen siden for indikering af nitrogen tryk.
  • Velegnet som forsyning til hydraulisk kontrol paneler og dermed styrring af XCV og ESD ventiler
  • Junction boxe for “IS“og “NON IS” tilslutninger

Godkendelser

Send e-mail

Count: 2
Produkter i samme kategori: Hydrauliske styresystemer

Helheden ligger i detaljen

Helheden ligger i detaljen

Fra komponent til komplet kundetilpasset hydraulisk styresystem.

Erfaring, know-how og kompetencer der er bygget op over 30 år som leverandør til olie, gas og den generelle industri. Det gør HYTOR til en stærk og pålidelig samarbejdspartner inden for leveringen af kundetilpassede hydrauliske styresystemer.

HYTOR har kapacitet til at levere hydrauliske styresystemer, der overholder en bred vifte af standarder, normer og krav, heriblandt CE, PED, ATEX, NORSOK, MOTS, API og lignende kundestandarder. Med et kvalitets hydraulisk styresystem fra HYTOR, er alle de strengeste internationale krav indenfor olie, gas og den generelle industrien overholdt.

Vi har opnået en position på markedet, hvor vi bliver anset som værende en pålidelig leverandør. Det er en styrke vi benytter til at skabe innovative og værdiskabende hydrauliske system løsninger. Ved altid at sætte kundens ønsker først, er HYTOR en dedikeret “best practice” leverandør af optimale hydrauliske styresystemer. Også efter installation!Hydraulisk ventil styring

Hydrauliske styresystemer til styring af ventiler eller lignende.

Wellhead kontrol panel- permanent

WHP paneler til permanent installation til styring af Wing, Master og SSSV.

Wellhead kontrolpanel - remote

Transportabel WHP til styring af Wing, Master og SSSV ved wellservice.

HYTORs Hydraulic Power Unit (HPU), designes og konstrueres præcist efter den enkelte kundes krav og behov. Specifikke krav til pumpe tryk, flow, fyldetid, og akkumulator volume tages der derfor højde for når Hydraulic Power Unit (HPU) designes. Akkumulator delen designes, så der bruges mindst mulig plads og der tages individuelt stilling til, om Nitrogen back-up er nødvendigt når Hydraulic power unit (HPU) designes.

HYTOR er ikke blot i stand til at designe og producere en Hydraulic Power Unit (HPU), efter kundens krav og behov, vi tilbyder også optimeringsforslag og kan også fungere som 3. parts rådgiver ved design og udviklingen af Hydraulic Power Unit (HPU).

HYTORs Hydraulic Power Unit (HPU) bygges både som en selvstændig enhed og i kombination, hvor et wellhead kontrolpanel (well head control panels- WHCP) og et Hydraulic Power Unit (HPU) indgår, det kunne være i forbindelse med wellservice hvor der udføres service på brøndhovedet.

Alle HYTORs Hydraulic Power Units (HPU) er produceret af anerkendte og godkendte komponenter der fås i forskellige materialer og selvfølgelig af højeste kvalitet og altid gennemtestet.

Kontakt HYTOR for en snak om hvordan vi kan designe og konstruere en Hydraulic Power Unit (HPU) til dig.