d. MMMM yyyy
 
1111111 Category Catalog 213

Systemløsninger

Systemløsninger til olie & gas

Vi leverer kundetilpassede systemløsninger inden for kemikaliedosering, pumpeenheder, hook ups, spooling units, welhead control, trykprøvning, gasboostereog andet hydraulisk og pneumatisk styring. Vores tekniske afdeling er i samarbejde med vore værksted specialister i design, konstruktion, opbygning og test af komplette systemløsninger.Vi har i mange år leveret systemløsninger til kunder i olie- og gasindustrien. Ud fra kundespecifikke krav sammensætter og konstruerer vi en løsning, der er tilpasset netop de behov, du og din virksomhed har. Alle løsninger er selvfølgelig leveret gennemtestet og klar til brug.

I gennem mere end 25 år har vi leveret systemløsninger til et utal af kunder inden for olie- og gasindustrien. En industri, der stiller ekstremt høje krav til udstyret. Vores lange erfaring og kompetencer gør, at vi er i stand til at designe komplekse systemløsninger, der er kompakte, service venlige og ekstremt driftsikre.

Eksempler på systemløsninger til olie- og gasindustrien

Herunder kan du se en række eksempler på systemløsninger og produkter, som vi har leveret til kunder i olie- og gasindustrien. En række af de produkter, som vi har leveret til vores kunder inden for olie- og gasindustrien, er gasboostere, stationær wellhead control, remote wellhead control, kemikaliedosering, kemikalie distribution og meget andet.

Vi leverer både et enkelt panel med få komponenter og meget komplekse styresystemer.

Ingen opgave er for udfordrende for vores specialiserede teknikere. Vi yder gerne teknisk sparring for dig og din virksomhed.

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter for yderligere information og flere referencer. Vi træffes på 7913 0000. Du er naturligvis også altid velkommen til at sende en mail til info@hytor.com.

 Kontaktperson