d. MMMM yyyy
 
1111111 Category Catalog 0

Kemikaliesystemer

Hvorfor overhovedet lave et survey??

Et survey af kemikalie pumpeskid eller kemikalie distributionspaneler kan hav en afgørende betydning for en optimal proces.
På kemikalieskids er det en kendt praksis, at man ønsker at mindske forbrugen af kemikalie både af miljømæssige årsager men bestemt også af økonomiske årsager. Survey kan være med til at belyse problemstillinger ved skid'et der bør justeres så kemikalieforbruget optimeres og rustdannelse, tilkalkning (Scale dannelse) og tilvoksning (wax dannelse) mindskes i piplines. Optimal anvendelse af kemikalier og minimal forekomst af rust, tilkalkning og voks har afgørende betydning for levetiden og drifts omkostningerne. 

Survey løsning:

HYTOR har specialisterne i kemikaliedosering som samtidig også er stærke i proceskomponenter og procesoptimering. Specialister med stor erfaring inden for scale corrosion, wax, H25, methanol, ethanol, glycol (MEG injection), antifoam og hypoclorid mfl.

Vi har op mod 5 uddannet og højtkvalificerede specialister inden for kemikalie dosering som er utrolig stærke på de mekaniske og elektriske område. Specialister der har certifikat til offshore arbejde.

Book en specialist hos HYTOR og få dit kemikaliesystem gået efter og opnå optimal proces.

 

Count: 1

 Kontaktperson

  • Send e-mail

Send e-mail

Count: 1

 Kontaktperson

Produkter i samme kategori: Surveys

Survey med service på kemikalie pumpeskid, distributionspaneler, WHP, HPU og hydrauliske solenoid racks udfres offshore af specialister.

Gennemgribende gennemgang af kemikalie og hydrauliksystmer sikre optimal og pålidelig performance. Læs mere om de forskellige surveys for neden.

Hydrauliksystemer

Survey på wellhead kontrol paneler, HPU'er, hydrauliske solenoid racks.