d. MMMM yyyy
 
1111111 Category Catalog 79

Hydrauliske styresystemer

Helheden ligger i detaljen

-Fra komponent til komplet kundetilpasset hydraulisk styresystem.

Erfaring, Know-How og kompetencer der er opbygget af 30 år som leverandør til olie- og gasindustrien, gør HYTOR til en stærk og pålidelig samarbejdspartner inden for leveringen af kundetilpassede hydrauliske styresystemer.

Hydrauliske styresystemer fra HYTOR omfatter blandt andet stationære og transportable wellhead control panels (WCP), til styring af brøndhoveder. WCP’s fra HYTOR er konstrueret af godkendte og anerkendte materialer og komponenter.

Vi har kapacitet til at levere hydrauliske styresystemer, der overholder en bred vifte af standarder, normer og krav, heriblandt CE, PED, ATEX, NORSOK, MOTS og lignende kunde standarder. Med et kvalitets hydraulisk styresystem fra HYTOR, er alle de strengeste internationale krav indenfor olie- og gas industrien overholdt.

Vi har opnået en position på markedet, hvor vi bliver anset som værende en pålidelig leverandør. Denne styrke benytter vi til at skabe innovative og værdiskabende hydrauliske system løsninger. Ved altid at sætte kundens ønsker først, er HYTOR en dedikeret “best practice” leverandør af optimale hydrauliske styresystemer. Også efter installation! Kontaktperson

Hydraulisk ventil styring

Hydrauliske styresystemer til styring af ventiler eller lignende.

Power pack - Hydraulic Power Unit (HPU)

Komplet Hydraulic Power Unit (HPU), inklusiv pumpe og akkumulator sektion.

Wellhead kontrol panel- permanent

WHP paneler til permanent installation til styring af Wing, Master og SSSV.

Wellhead kontrolpanel - remote

Transportabel WHP til styring af Wing, Master og SSSV ved wellservice.