d. MMMM yyyy
 
18-08-2015 07:25:29

HYTOR udvider med hydraulisk frigørelsesværktøj

18-08-2015 07:25:29

Et flerårigt ønske om at udvide produktpaletten inden for hydraulisk værktøj er nu en realitet for HYTOR. Med det helt rigtige service set-up og stor viden om hydrauliske special værktøj er det lykkedes HYTOR at få forhandlerretten til et af de førende brands inden for frigørelsesværktøj og stabilisering i forbindelse med ulykker. Direktør Niels G. Langerhuus forklarer; “Vi har længe haft det hydrauliske frigørelsesværktøj fra WEBER-RESCUE i kikkerten” og fortsætter “WEBER-RESCUE’s produkter kan tilføre markedet netop det, som man i dag mangler, produktet er innovativt inden for batteriløsninger og har blandt andet også udskiftelige sliddele - features som andre brands ikke har”.

Direktør Niels G. Langerhuus fortæller, at udvidelse med endnu et forretningsområde længe har været på tapetet som et led i den strategiske udvikling og slår fast “hos HYTOR har vi et veletableret set-up i kraft af erfaring indenfor relaterede hydrauliske specialværktøj til vride, spænde, sprede og løfte opgaver” og fortsætter “her passer produkterne fra WEBER-RESCUE rigtig godt ind, da den interne håndtering samt service set-up stort set er identisk”.
Niels G. Langerhuus glæder sig over, at agenturet er i hus og ser frem til at tage hul på et segment der strukturmæssigt er noget anderledes bygget op, set i forhold til de segmenter HYTOR ellers operere med.

Hydraulisk frigørelsesværktøj anvendes hovedsageligt af beredskabet i forbindelse med ulykker og omfatter et bredt program af klippere, spredere, kombi værktøj, løftepuder og stabilisering både som pumpedrevet og batteridrevne produkter.
WEBER-RESCUE er en del af tyske WEBER-HYDRAULIK GMBH og har mere end 75 års erfaring med udvikling og innovation af kvalitetsprodukter indenfor hydraulik. WEBER-HYDRAULIK omsatte for EUR 322 mio. i 2014, har godt 2.100 ansatte og er markedsførende med WEBER-RESCUE produkter i Europa.
 
Det nye forretningsområde “RESCUE” lanceres i forbindelse med FKB messen (Stand 21) i Frederikshavn den 26-28 august 2015.

Forretningsområdet "RESCUE" forventes implementeret på www.hytor.com i løbet af uge 34, ind til da kan WEBER-RESCUE produkterne ses på www.weber-rescue.com

<Tilbage