d. MMMM yyyy
 
07-03-2018 10:51:29

Afprøvning af Weber-Rescue frigørelsesudstyr på brand- og redningsdag

07-03-2018 10:51:29

HYTOR deltager med en praktisk stand på dette års Brand- og Redningsdag onsdag d 2. maj. Brand- og Redningsdagen vil igen i år blive afholdt hos Beredskab Fyn, i en udvidet udgave af, hvad der tidligere har været tilfældet. En lang række yderligere leverandører til det danske beredskab er blevet inviteret, og der udvides i år med et telt, som gør at dagen kan afvikles uanset vejret.

På Brand- og Redningsdagen vil det være muligt at se demonstrationer og afprøve en række produkter til brug inden for brand og redning.

HYTOR vil i samarbejde med tyske specialister fra Weber-Rescue, udføre demonstrationer og være tilgængelige således, at det er muligt selv at afprøve frigørelses-værktøjet fra Weber-Rescue, som blandt andet omfatter elektrisk drevet klippeværktøj, frigørelsesværktøj og løfteværktøj.

Herudover vil vi sammen med de tyske specialister fra Weber-Rescue, være klar til en faglig snak om korrekt og sikker brug af værktøjet, Do’s and Dont’s, samt hvilke innovative fordele du får med frigørelsesværktøjet fra Weber-Rescue.

Som afveksling til de praktiske stande og tekniske snakke, vil det være muligt at høre et spændende foredrag om “Fundamentet for at være operativ” med BS Christansen.

Vi håber på at se dig til en god dag med masser af aktiviteter og faglig sparring.

 

Læs mere om Brand- og redningsdag 2018 HER  

 

 

 

 

<Tilbage