d. MMMM yyyy
 
02-11-2017 15:00:11

1000 Dage uden ulykker!

02-11-2017 15:00:11

Vi er hos HYTOR glade og stolte over, at have passeret 1000 dage uden arbejdsulykker.

Hos HYTOR udgør sikkerhed en stor del af vores strategi, og er en helt central del af vores værdisæt. Det betyder, at vi altid passer godt på hinanden.

En ulykkesfri arbejdsplads betyder ikke kun, at vi skaber trygge rammer for vores medarbejdere, men også at vi er mere attraktive overfor nuværende såvel som potentielle kunder. HSEQ chef Lone Hedegaard Jensen fortæller ”Vi ønsker en sikker arbejdsplads for vore medarbejdere, men samtidig så er sikkerhed også et parameter vores kunder måler os på”, hun fortsætter ”Det er derfor vigtigt, at vi kan fremvise en nul arbejdsulykker statistik, når vi skal indgå aftaler med vores kunder”.

For vores medarbejdere er det en naturlig del, at tage højde for sikkerheden i det daglige arbejde. ”Netop fordi medarbejderne udviser så stor ansvarlighed i dagligdagen, er det en selvfølge for os at markerer dagen for 1000 dage uden arbejdsulykker” fortæller HSEQ chef Lone Hedegaard Jensen og fortsætter ”Alle HYTOR ansatte har derfor modtaget en gave i form af valget mellem en vest eller en jakke for markering af en flot indsats”.

 

<Tilbage