d. MMMM yyyy
 

Med behov for at simulere en ekstrem situation med stærke kræfter, har vi med udgangspunkt i kravspecifikationerne fra kunde udviklet og leveret 10 stk. 670 ton stærke løftecylindere i samarbejde med producenten.

Ny serie af enkelt- og dobbeltvirkende cylinder i aluminium giver en halvering i vægt, sammenlignet med cylindre produceret i stål. Det gør håndteringen og brugervenligheden af cylindre til løfteopgaver langt nemmere end tidligere, og uden at gå på kompromis med stabilitet, funktionalitet og driftssikkerhed.

Invitation til reception

16-04-2019 11:51:45

Invitation til reception i anledning af ejer og direktør Niels G. Langerhuus kan fejre 25 års jubilæum og har rundet de 50 år.

Beredskab Øst tog turen til Bosaltsee i Tyskland, for at blive helt skarpe på frigørelsesteknik og deltage i vidensdeling blandt andre europæiske kollegaer.

Ordren til Tyra Future projektet er den næststørste ordre i historien for HYTOR og vil komme til at betyde udvidelse af medarbejderstaben.

En styrket og mere målrettet indsats mod primært olie og gas samt vindmølleindustrien er baggrunden for, at ejer Niels G. Langerhuus vælger at lægge datterskabet eptools a/s sammen med HYTOR A/S og dele virksomheden op i hhv. HYTOR Fluid Solutions A/S og HYTOR Tools Solutions A/S.

Mød os på WindEnergy i Hamborg

13-09-2018 10:14:44

Håndtering af værktøj og onsite kalibrering vil være I fokus når HYTOR udstiller på dette års WindEnergi I Hamborg. Se også nærmere på hvordan sporbarhed på værktøj sikres og hvordan du med vores Tool Management System kan holde styr på serviceintervaller, dokumentation og lokation af dit værktøj.

HYTOR er for 10. år i streg blevet tildelt AAA kreditværdighed for særlig solid økonomi af Bisnodes kreditvurderingsystem. 

Sub Sea Vally, Oslo

20-03-2018 13:37:21

Vi udstiller og deltager på Sub Sea Vally konferencen i Oslo i Norge den 21.-22. marts 2018 Vi ser frem til nogle dage med tekniske og brancherelaterede oplæg. Mød os på standen i udstillingsområdet.

Vi udstiller på Aarhus Universitet, hvor vi vil være til rådighed for teknisk sparring og råd.

Kom til Brand- og Redningsdag, hvor HYTOR vil udstille med frigørelsesudstyr fra Weber-Rescue, som du både har mulighed for selv at afprøve, samt overvære demonstrationer.

Er du nogensinde i tvivl når du skal vælge fittings & rør, og har du styr på hvordan man sikrer tæt montering?

Hvis ikke, kan du ved at deltage i vores kursus om Instrumentfittings - Dobbelt klemring, blandt andet lære hvordan man sikkert arbejder med fittings og rør, hvornår det er farligt at blande forskellige materialer, samt opnå forståelse for valg af materialer, godstykkelse og fittings.

Mange virksomheder med instrumenteringsinstallationer i højkorrosive miljøer vælger at anvende instrumenteringer med en højere legering på kritiske komponenter. Men hvilke komponenter kan klassificeres som kritiske? Og hvornår kan det forsvares at vælge instrumenteringer med en højere legering?

1000 Dage uden ulykker!

02-11-2017 15:00:11

Vi er hos HYTOR glade og stolte over, at have passeret 1000 dage uden arbejdsulykker.

Hos HYTOR udgør sikkerhed en stor del af vores strategi, og er en helt central del af vores værdisæt. Det betyder, at vi altid passer godt på hinanden.

Parker’s bus spækket med alt indenfor AUTOMATION, gæster HYTOR den 20. oktober – og du er inviteret til at se det sidste nye inden for produkter og løsninger.

Vi udstiller i disse dage ved Danske Bredskabers Årsmøde i Odense Congress Center - Kig forbi og prøv det nye akku værktøj til frigørelse ved ulykker

Book allerede plads nu og bliv super skarp i hvordan du navigerer rundt i de forskellige fittingstyper og tubing.

Som virksomhed sætter vi en ære i at levere den bedste tekniske viden til vores kunder, så de har mulighed for at træffe de helt rigtige produktvalg.
Derfor rykker vi naturligvis også ud når vores kunder holder interne messer.

HYTOR opnår AAA-højeste kreditværdighed igen, HYTOR er én ud af 4 virksomheder i branchen med denne rating.

Vi søger en selvstændig, initiativrig og robust eleve/trainee.

Til april tager 112materiel.dk på tourné 3 steder i Danmark. HYTOR er med når den store demo truck spækket med alt udstyr indenfor materiel og alarmering til de danske beredskaber.

 

Lær hvordan du navigerer rundt i fittingstyper og tubing - så du vælger rigtigt første gang. Vi afholder kursus i maj - vælg mellem 3 forskellige datoer.

Vi søger nye kollegaer…

15-12-2016 10:55:01

Til stillingerne som ingeniør med lyst til projektledelse og maskinmester til teknisk salg

 

 

Derfor er sidste forsendelse inden jul den 20. december 2016. Bestil derfor dine vare allerede nu.

Er ansvar for delprojekter, 3D og 2D tegnearbejde og det at indgå i et ungt og stærkt team noget for dig?

HYTOR har netop igen fået fornyet sit ‘Certificate of Qualification' i Olieindustriens Leverandørregister: Achilles JQS.

HYTOR er recertificeret

15-09-2016 21:11:13

Recertificering iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 er i hus og HYTOR viser til stadighed engagement for løbende forbedringer, kundetilfredshed og ensartede produkter.

Ses vi i hal B7 på stand 330?

Kig forbi stand 5540 i hal 5

”Et utæt trykluftsystem koster dyrt” slår Ole Friis fra Aller Aqua fast. Med en energipris på 0,70 kr./kWh giver de reparationer, der er foretaget, en årlig besparelse på 83.370 kr.
Hertil kommer en yderligere besparelse på omkostninger til vedligeholdelse af det system, som Aller Aqua nu ender med at koble fra, hvilken anslås til 40.000 kr.

Kom og afprøv det helt nye batteridrevet frigørelsesværktøj fra WEBER-RESCUE når HYTOR udstiller på materieldage med 112materiel.dk den 13. og 14. april 2016

eptools a/s er solgt til ejeren af HYTOR A/S, og de to selskaber er pr. 1. januar 2016 søsterselskaber.
”Med eptools som søsterselskab til HYTOR bliver det nu muligt at lave et strategisk samarbejde med komplementære produkter” siger direktør og ejer Niels G. Langerhuus.

Afprøv vores hydrauliske værktøj og se nærmere på vores instrumenteringsprogram på HI messen den 22-24. september.

Kom og se det markedsførende frigørelsesværktøj og se nærmere på den nyt E-Force generation 2 batteridrevne værktøj.

HYTOR udvider med et nyt forretningssegment inden for hydraulisk frigørelsesværktøj. Med stor viden og mange års erfaring med hydraulisk special værktøj er det en naturlig udvikling for HYTOR, at udvide produktpaletten inden for et allerede kendt felt.

Et flerårigt godt samarbejde med MacArtney har været grobund for designudvikling og opbygning af tryktestpanler til hydrostatiske tryktesttanke.

Læs mere om hvordan du får en 2-årig uddannelse i en virksomhed i vækst.

Endnu en teknisk stærk profil tilgår HYTOR’s team til salg af instrumentering til industrien. Niels Henriksen er tiltrådt som Teknisk Salgskonsulent.

HYTOR inviterer til reception

30-04-2015 12:35:29

Kig forbi og se de nye lokaler fredag den 22. maj 2015 kl. 13 - 17.

Kom helt tæt på Parker's instrumeteringsprogram den 22. og 23. april 2015

Markant udvikling og øget fokus på individuelle forretningsområder samles med et nyt tidssvarende logo.

HYTOR flytter til nybygget domicil på Guldborgsundvej 1 i Kjersing, Esbjerg den 7. april 2015.

Læs spændende artikel om HYTOR’s nye FSV ventil, der eliminere lækage ved fire safety kit før første afspærringsventil.

Vi har travlt på HYTOR og søger derfor 2 nye kollegaer til at indgå i vores stærke team; Maskiningeniør og Intern Teknisk konsulent

HYTOR er nu klar til at imødekomme forespørgsler på den nye manuelle højtrykspumpe HPX1500 og HPX2800 fra Hi-Force.

Med den batteridrevne DA serie af Nutrunnere fra Plarad er det nu muligt at spænde bolte op til 2.6000 NM uden at skulle tilslutte generator - altså helt fri for ledninger.

...men det er stadig muligt at afhente vare samme dag som du bestiller.

Ole Hansen tiltrådt som Teknisk Konsulent for industri segmentet.

Mød HYTOR på HI13

15-09-2014 08:27:25

Mød vores teknikere og se nærmere på det brede program af hydraulisk specialværktøj. 3-6. september 2013.

Netop hjemvendt fra Offshore Technology Days i Stavanger ser HYTOR tilbage på to dage med god aktivitet.

Flere år med god vækst og fremgang gør, at lokalerne på Høgevej er blevet for små. HYTOR bygger derfor nyt domicil på 5.650 kvm på Guldborgsundvej i Kjersing tæt på motorvejen.

Mød os på ONS i Stavanger

13-05-2014 11:18:12

Se nærmere på kemikalie pumpeskid og den patentafventende FSV ventil. Stand 1006 - hal J den 24-28. August 2014

Specialister havde mulighed for at gå i dybden med Parkers instrumenterinsprogram da Parker's imponerende IPD lastbil gjorde stop hos HYTOR.

HYTOR støtter kampen mod Cancer

13-05-2014 06:52:16

HYTOR støtter det vigtige arbejde i kampen mod en sygdom stadig flere rammes af.

Kundetilfredshedsanalyse for 2013 viser igen at kunderne er meget tilfredse med HYTOR.

HYTOR har netop igen fået fornyet sit ‘Certificate of Qualification' i Olieindustriens Leverandørregister: Achilles JQS.