d. MMMM yyyy
 
13-09-2018 10:14:44

Mød os på WindEnergy i Hamborg

13-09-2018 10:14:44

Håndtering af værktøj og onsite kalibrering vil være I fokus når HYTOR udstiller på dette års WindEnergi I Hamborg.

Vores løsning med onsite kalibrering og håndtering af værktøj til installation af vindmøller, idriftsættelse og service, vinder indpas i markedet, hovedsageligt fordi det letter håndtering af værktøj og bidrager til at nedbringe den total omkostning ved produktion af energi. Fuldt udstyret kalibreringscontainer til kalibrering af alt, fra hydraulisk og elektrisk værktøj til elektriske instrumenter, gør det muligt at beholde udstyret på stedet og samtidig udføre service og reparation, hvilket ikke alene sparer en masse tid men også omkostninger. En kalibreringsløsning kan med fordel kombineres med en service aftale, eller en aftale om total værktøjshåndtering, en løsning hvor vi tager alt besværet ved håndtering af værktøj.

Vi udstiller naturligvis en fuldt udstyret kalibreringscontainer når vi udstiller på dette års WindEnergi messe i Hamborg. Her vil det være muligt, at se nærmere på det brede udvalg af kalibrering vi kan håndtere onsite. Samtidig vil vores erfarne og specialiserede kalibrerings- og serviceteknikere demonstrere kalibrering, og dele ud af deres viden om korrekt brug og hvordan du forlænger værktøjets levetid. Kig forbi og bliv overrasket over hvor meget du kan spare i omkostninger og tid, med en aftale om kalibrering onsite og værktøjshåndtering.

Du har også muligheden for, at se nærmere på hvordan vi sikrer sporbarhed på værktøj og holder styr på serviceintervaller, når vi demonstrerer vores online Tool Management System. Med dette system gør vi det muligt, at få ét samlet overblik over alt dit værktøj, du kan se serviceintervaller og samtidig have adgang til alt dokumentation på hvert enkelt værktøj, og tilmed se værktøjets lokation – alt dette blot ved at logge ind i det online Tool Management System.

Spændt på at se og høre mere om hvordan vi kan gøre håndtering og kalibrering af dit værktøj nemmere? Besøg os i Hamborg den 25 – 28 september 2018 i hal 7 stand 510.

 

 

<Tilbage