d. MMMM yyyy
 

Med behov for at simulere en ekstrem situation med stærke kræfter, har vi med udgangspunkt i kravspecifikationerne fra kunde udviklet og leveret 10 stk. 670 ton stærke løftecylindere i samarbejde med producenten.

En styrket og mere målrettet indsats mod primært olie og gas samt vindmølleindustrien er baggrunden for, at ejer Niels G. Langerhuus vælger at lægge datterskabet eptools a/s sammen med HYTOR A/S og dele virksomheden op i hhv. HYTOR Fluid Solutions A/S og HYTOR Tools Solutions A/S.

Mange virksomheder med instrumenteringsinstallationer i højkorrosive miljøer vælger at anvende instrumenteringer med en højere legering på kritiske komponenter. Men hvilke komponenter kan klassificeres som kritiske? Og hvornår kan det forsvares at vælge instrumenteringer med en højere legering?

Parker’s bus spækket med alt indenfor AUTOMATION, gæster HYTOR den 20. oktober – og du er inviteret til at se det sidste nye inden for produkter og løsninger.

Book allerede plads nu og bliv super skarp i hvordan du navigerer rundt i de forskellige fittingstyper og tubing.

Som virksomhed sætter vi en ære i at levere den bedste tekniske viden til vores kunder, så de har mulighed for at træffe de helt rigtige produktvalg.
Derfor rykker vi naturligvis også ud når vores kunder holder interne messer.

Vi søger nye kollegaer…

15-12-2016 10:55:01

Til stillingerne som ingeniør med lyst til projektledelse og maskinmester til teknisk salg

 

 

”Et utæt trykluftsystem koster dyrt” slår Ole Friis fra Aller Aqua fast. Med en energipris på 0,70 kr./kWh giver de reparationer, der er foretaget, en årlig besparelse på 83.370 kr.
Hertil kommer en yderligere besparelse på omkostninger til vedligeholdelse af det system, som Aller Aqua nu ender med at koble fra, hvilken anslås til 40.000 kr.

eptools a/s er solgt til ejeren af HYTOR A/S, og de to selskaber er pr. 1. januar 2016 søsterselskaber.
”Med eptools som søsterselskab til HYTOR bliver det nu muligt at lave et strategisk samarbejde med komplementære produkter” siger direktør og ejer Niels G. Langerhuus.

Afprøv vores hydrauliske værktøj og se nærmere på vores instrumenteringsprogram på HI messen den 22-24. september.

Endnu en teknisk stærk profil tilgår HYTOR’s team til salg af instrumentering til industrien. Niels Henriksen er tiltrådt som Teknisk Salgskonsulent.

Kom helt tæt på Parker's instrumeteringsprogram den 22. og 23. april 2015

Ole Hansen tiltrådt som Teknisk Konsulent for industri segmentet.