d. MMMM yyyy
 
1111111 Category Catalog 0

Hydraulisk ventil styring

Hydraulisk styrepanel, også kaldet hydraulik panel, kan efter behov leveres med indbyggede elektriske eller pneumatiske pumper og akkumulatorer sektion uden. Ydermere kan hydraulik panelet også leveres uden ovenstående, således at den kun kan benyttes som styrepanel.

Hydraulik panelet er kundespecificeret og er konstrueret af velkendte og anerkendte komponenter, af en høj kvalitet.

Hydraulik panelet designes og konstrueres efter kundens specifikke behov og krav. HYTOR designer og vejleder i processen, således at hydraulik panelet indfrier alle forventninger, har en lang levetid og fungerer optimalt i enhver given funktion. Plads og vægt er reduceret således at så meget som muligt og er tilgængelig som en kombineret block-løsning, for yderligere plads reduktion. Hydraulik panelet leveres som en “Plug and Play” løsning.

Hydraulik panelet er integrerbart og kan tilsluttes forskellige systemer og specifikationer.

Med et hydraulik panel fra HYTOR, får du et panel der har minimale driftsforstyrrelser, et minimalt behov for servicetimer og som er nemt og logisk at betjene.

HYTORs hydraulik panel, har SCADA eller ESD kontrolleret 3/2 vejs magnetventil  kontrolsystem til rådighed, både med eller uden override og/eller reset funktion implementeret. Hydraulik panelet indeholder ligeledes et pressostat, der har til formål at indikere højt tryk.

HYTOR designer og konstruerer hydraulik panelets layout således, at service og vedligeholdelse udføres nemmere og hurtigere. Dette betyder også at omkostninger til vedligeholdelse og service minimeres.

Hydraulik panelet indeholder indløbs filtre med visuelt tilstoppet filter indikator, samt differenstryktransmittere.  

HYTORs kundetilpassede hydraulik panel giver dig ikke blot et pålideligt kvalitets panel, til kontrol af blandt andet XCV og X-Tree. Du vil også få et stort udbytte i form af at vægten overholder de specifikke belastnings strukturer, højere sikkerhed, mindre tab af produktion, billigere installationer og optimeret drift.   


Count: 3

 Kontaktperson

 • Specifikationer
 • Godkendelser
 • Send e-mail

Specifikationer

 • Egen tank og pumper
 • Akkumulator
 • Pressostat for indikering af højt tryk
 • Styring for 6 stk. SSV, 690 bar
 • Alle komponenter i SS316
 • Monteret i godkendt og lukket SS316 slan
 • Velegnet for X-mas tree styrring
 • Pressostater og transmittere

Godkendelser

Send e-mail

Count: 3

 Kontaktperson

Produkter i samme kategori: Hydrauliske styresystemer

Helheden ligger i detaljen

Helheden ligger i detaljen

Fra komponent til komplet kundetilpasset hydraulisk styresystem.

Erfaring, know-how og kompetencer der er bygget op over 30 år som leverandør til olie, gas og den generelle industri. Det gør HYTOR til en stærk og pålidelig samarbejdspartner inden for leveringen af kundetilpassede hydrauliske styresystemer.

HYTOR har kapacitet til at levere hydrauliske styresystemer, der overholder en bred vifte af standarder, normer og krav, heriblandt CE, PED, ATEX, NORSOK, MOTS, API og lignende kundestandarder. Med et kvalitets hydraulisk styresystem fra HYTOR, er alle de strengeste internationale krav indenfor olie, gas og den generelle industrien overholdt.

Vi har opnået en position på markedet, hvor vi bliver anset som værende en pålidelig leverandør. Det er en styrke vi benytter til at skabe innovative og værdiskabende hydrauliske system løsninger. Ved altid at sætte kundens ønsker først, er HYTOR en dedikeret “best practice” leverandør af optimale hydrauliske styresystemer. Også efter installation!Power pack - Hydraulic Power Unit (HPU)

Komplet Hydraulic Power Unit (HPU), inklusiv pumpe og akkumulator sektion.

Wellhead kontrol panel- permanent

WHP paneler til permanent installation til styring af Wing, Master og SSSV.

Wellhead kontrolpanel - remote

Transportabel WHP til styring af Wing, Master og SSSV ved wellservice.