Regulering – magnet – sikkerhed – pilot – sensor – luftbehandling

Pilotstyrede ventiler

Vi udvælger nøje de pilotstyrede ventiler som vi vælger at anbefale, og vi vælger kun de producenter hvor vi kan stå inden for kvaliteten og driftsikkerheden. Vores udvalg af pilotstyrede ventiler er ideelle til opbygning og design af en hvilken som helst styring til din proces.

Når du skal anvende pilotstyrede ventiler til din proces, så har vi et bredt udvalg af pilotstyrede ventiler til både lavt og højt tryk, der alle styres af et lavt lufttryk eller procestrykket. Medierne til alle pilotstyrede ventiler kan være luft/gasarter, olier eller aggressive væsker.

Vi har størst erfaring med at arbejde med pilotstyrede ventiler fra Parker og Sigma, men har også stor kendskab til en lang række andre brands på markedet - vi er derfor de bedste til at rådgive dig til det korrekte valg.

 

Vores sortiment består af et komplet sortiment i mange forskellige udførsler. Vi har en lang række pilotstyrede ventiler, der giver mulighed for kombination med ventiler til eksempelvis en "high/low" applikation. Det er selvfølgelig noget vi udarbejder i samarbejde med dig og i lyset af dine specifikationer og krav. Vores mange års erfaring med pilotstyrede ventiler, kombineret med viden omkring langt de fleste brands tilgængelig på markedet, ruster os til at guide dig til korrekt valg af pilotventil.

Specifikationer

Pilotstyrede ventiler

Størrelse 1/4", 3/8" og 1/2" ( 1/4" namour-ventil)
temperaturområde fra -40 °C til 60 °C
Tryk op til 1380 bar
Materiale CS, SS316, ALU
Udførsler 3/2, 5/2, 4/3, 2/2 - HI/LOW switch og andre special udførsler
Fabrikater Parker, Haskel, Sigma, Bifold Fluidpower

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke

Få rådgivning

Preben Nielsen

T: +45 7913 0033

M: +45 2133 6272

E: pn@hytor.com

Kontakt os