Regulering – magnet – sikkerhed – pilot – sensor – luftbehandling

Magnetventiler

Bredt udvalg af magnetventiler (solenoid ventiler) og ventilblokke af høj kvalitet. Magnetventilerne (solenoid-ventiler) fås både hydrauliske og pneumatiske.

Forskelligartede magnetventiler (solenoid-ventiler) og ventilblokke alt efter både formål og miljø. Magnetventilerne og ventilblokkene fås, så de kan håndtere et tryk på op til 1.380 bar og fås både hydrauliske og pneumatiske.

Vores udvalg af magnetventiler (solenoid-ventiler) dækker over alle typer positioner 5-2, 3-2, 5-3, 4-3 enkeltvirkende eller dobbeltvirkende, til 24, 110 og 230 volt (AC/DC)

Magnetventiler (solenoid-ventiler) og ventilblokkene fås som normally open, normally closed og som universal.

Vi har primært erfaring med magnetventiler (solenoid-ventiler) og ventilblokke fra Parker og Bifold Fluidpower, som begge er produkter, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Vi har både erfaring med og kendskab til en lang række andre magnetventiler og ventilblokke, hvilket gør os i stand til at rådgive dig til det bedste valg af magnetventiler (solenoid-ventiler) og ventilblokke med udgangspunkt i primært formål, tryk, applikation, miljø og budget.

Specifikationer

Magnetventiler

Positioner 5-2, 5-3, 3-2, 4-3 og 2-2
Medie Hydraulik og pneumatik
Materialer Anodiseret aluminium, messing, rustfrit stål SS316
Tryk – hydraulik 1.380 bar
Tryk – pneumatik op til 20 bar
Størrelse 1/8 - 1/4 - 3/8 - 1/2, og øvrige størrelser på forespørgsel

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke

Få rådgivning

Michael Paulsen

T: +45 7913 0055

E: mop@hytor.com

Kontakt os