Manometre – differenstrykmålere – pressostater – tryktransmittere

Trykmåling

Højkvalitetsmanometre, differenstrykmålere, pressostater og tryktransmittere. Vores teknikere kan rådgive til det rigtige valg af måleudstyr og overvågning.

Vi arbejder kun med de bedste producenter på markedet. Producenter, som alle har udviklet manometre, pressostater og tryktransmittere, der bevarer deres tilstand også i krævende miljøer uden at korrodere. Vi har årtiers erfaringer med produkterne fra bl.a. Armano (tidligere Armaturenbau) – fælles er, at langt de fleste af produkterne kan gå op til et højt tryk og lever op til strenge internationale krav som ATEX, PED, CE og lignende.

Måleudstyr og overvågning

Instrumenter af høj kvalitet

Manometre – digitale
Manometre – manuelle
Testmanometre
Differenstrykmåler
Pressostater
Tryktransmittere
Tryktestkalibrator

Manometre

Manometre med horisontal/vertikal membran og lavtryksmanometre med kapselfjeder samt manometre, der kan modstå korrosiv atmosfære og kontakt med en lang række kemikalier. Forskellige serier af manometre alt efter krav til tryk – vi leverer manometre, der kan klar tryk fra -1 til 4.000 bar og selvfølgelig i en lang række størrelser (ø63 - ø260). Vi har stor erfaring med at arbejde med manometrene fra Armaturenbau og Delta Controls.

Manometre – digitale

Digitale manometre med høj nøjagtighed. Vi foretrækker de digitale manometre XP2i fra Crystal Engineering, der kan logge på til 32.000 målepunkter i en periode på 1 år. Det kan måle alle væsketyper og er utrolig robust, da det modstår vibrationer og tab. 

Differenstrykmåler

Bredt udvalg af differenstrykmålere, der er velegnet til måling af positivt og negativt tryk for alle gasarter og væsker. Differenstrykmålerne er til rådighed med tryk op til 600 bar og op til ø160 i størrelse. Alt efter anvendelighed og krav arbejder vi primært med diffferenstrykmålere fra Armano (tidligere Armaturenbau) og Delta Controls.

Pressostater

Robuste og pålidelige pressostater, der også kan anvendes i farlige miljøer. En serie af pressostaterne er tilpasset et skiftende behov i eksempelvis procesindustrien og har statisk O-ring. Har du ikke helt så høje krav til godkendelserne på din pressostat, så har vi en serie af pressostater, der primært anvendes i den generelle industri, som er både robuste og pålidelige. Vi anvender primært pressostater fra Armano (tidligere Armaturenbau), Delta Controls og SOR.

Tryktransmittere og differenstryktransmittere

Bredt udvalg af kvalitetssikre analoge og elektroniske tryktransmittere. Fælles for de tryktransmittere, vi arbejder med, er, at de er pålidelige og robuste også under ekstreme driftsbetingelser hvor kendetegnet er "indstil den og glem den", da de kræver et minimum af vedligeholdelse. Vi har størst erfaring med tryktransmittere fra Armaturenbau, Delta Controls og SOR.

Trykkalibrator

Håndholdt trykkalibrator med datalogger til dig, der har behov for selv at trykkalibrere dine manometre m.m. Vi anbefaler derfor tryktestkalibratoren fra Crystal Engineering, der datalogger med 30, 70 og 1.000 bar, som både er nem at anvende og yderst pålidelig.

Købsoptioner

Stort lager

Hurtig levering