Temperaturswitch – Termostat – Temperaturfølere – Termometre

Temperaturmåling

Har du høje krav til temperaturmåling?

Vi beskæftiger vi os kun med temperaturswitches, termostater, temperaturfølere og termometre, hvor vi kan stå inde for kvalitet og performance, også når de er installeret i barske miljøer. Vores erfaring er størst med internationale producenter som Armano (tidligere Amaturenbau), Delta Controls og SOR.

Temperaturmåling og temperaturstyring

Høj kvalitet

Temperaturswitches
Termostater
Temperaturfølere
Termometre

Temperaturswitches

Det brede program udbyder temperaturswitches, der måler fra -50°C til 540°C, og de er bl.a. ATEX godkendte. Vi foretrækker at anvende temperaturswitches fra Delta Controls og SOR.

Termostater

Termostater til temperaturmåling er primært til anvendelse i den generelle industri. De termostater, vi tilbyder, har et temperaturområde fra 0 - 350°C og er selvfølgelig robuste og vejrbestandige. De termostater, vi tilbyder, er primært fra Delta Controls.

Temperaturfølere

Utroligt bredt udvalg af temperaturfølere primært som PT100-følere og RTD, men vi har selvfølgelig også bimetal og ekspansionsfølere. Alle temperaturfølere er robuste og af høj kvalitet. Vi arbejder primært med temperaturfølere fra Delta Controls.

Termometre

Med størrelser på op til ø160 og måling op til 500°C har vi termometre, der dækker langt de fleste behov. Vi arbejder primært med termometre fra Armano (tidligere Armaturenbau), hvor vi kan stå inde for kvaliteten.

Købsoptioner

Stort lager

Hurtig levering!