dddd, MMMM dd, yyyy
 
1111111 Category Catalog 213
2222222222

System solutions

Systemløsninger til olie & gas

Vi leverer kundetilpassede systemløsninger inden for kemikaliedosering, pumpeenheder, hook ups, spooling units, welhead control og andet hydraulisk og pneumatisk styring.

Vi har vores egen tekniske afdeling samt værksted, der er specialiseret i design, konstruktion, opbygning og test af komplette systemløsninger.

Vi har i mange cår leveret systemløsninger til kunder i olie- og gasindustrien. Ud fra kundespecifikke krav sammensætter og konstruerer vi en løsning, der er tilpasset netop de behov, du og din virksomhed har. Alle løsninger er selvfølgelig leveret gennemtestet og klar til brug.

Vores systemløsninger følger naturligvis altid internationale standarder.

Vi leverer store og små systemløsninger

Vi leverer professionelle systemløsninger inden for trykprøvning, gasboostere, wellhead control, kemikaliedosering, hook ups, spooling units og meget andet.  Vi leverer både et enkelt panel med få komponenter og meget komplekse styresystemer.

Ingen opgave er for udfordrende for vores specialiserede teknikere - kontakt os hellere end gerne. Vi yder gerne teknisk sparring for dig og din virksomhed.

I gennem mere end 25 år har vi leveret systemløsninger til et utal af kunder inden for olie- og gasindustrien. En industri, der stiller ekstremt høje krav til udstyret. Vores lange erfaring og kompetencer gør, at vi er i stand til at designe komplekse systemløsninger, der er kompakte, servicevenlige og ekstremt driftsikre.

Se eksempler på systemløsninger til olie- og gasindustrien

Herunder kan du se en række eksempler på systemløsninger og produkter, som vi har leveret til kunder i olie- og gasindustrien. En række af de produkter, som vi har leveret til vores kunder inden for olie- og gasindustrien, er gasboostere, stationær wellhead control, remote wellhead control, kemikaliedosering, kemikaliedistribution og meget andet.

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter for yderligere information og flere referencer. Vi træffes på 7913 0000. Du er naturligvis også altid velkommen til at sende en mail til info@hytor.com.

 

 Contact Person